Hur bär jag mig åt?

Jag är ny på detta med design och bloggar överhuvudtaget. Trots att jag har spelat länge så har jag alltid lyckats hålla mig i bakgrunden och mer varit den som läser andras bloggar. När jag väl bestämde mig för att skapa en blogg så var detta med koder och design något som verkade omöjligt. Det har nästan gått ett år sedan jag kodade min första design och jag verkar inte bli bättre på det, haha. Nu har jag nämligen stått på ett problem med rundade kanter på bilderna. Om det finns någon liten själ där ute som kanske vet vad problemet är så får ni gärna lämna en kommentar. Eller om ni vet något, vad som helst om vad som helst om detta med koder, kommentera vad ni än tror kan vara felet.
 
Jag har lagt in den koden som man ska samt tagit borta alla andra filer som skulle kunna vara i vägen. Jag har googlat i timmar men hittar absolut ingenting om hur jag ska göra. Nu vänder jag mig till er, mitt sista hopp!
 

Zsuzsanna

Hejsan!
Det kan vara mycket som spökar när de gäller koder. Men vart fick du koden ifrån? För dom du tagit Esmes kod så brukar de alltid funka. Annars kan du gärna visa koden så ska jag se vad som kan vara fel. Antingen här eller på min instagram zuz1silverrock :D

Ha de bra <3

Svar: Hej!Jo jag tog koden ifrån Esmes blogg men inget funkar som det ska. Jag kan skicka en bild på Instagram sedan om du behöver se mer för att kunna hjälpa till!

Kramar :D
Courtney "Ljus" Candlenest.

Zsuzsanna

Ja, du kan skicka på instagram så får jag se! :)

Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Firefly Pointer