Ojdå!

Jag är inte den personen som köper hästar ofta, jag brukar alltid tänka igenom flera veckor innan jag köper en av hästarna som redan finns i spelet, när det kommer ju nya hästar är jag för det mesta spontan. Men nu i helgen när det var dubbel sc så fick jag ett ryck och köpte hela FYRA hästar! Ja, jag har nu 15 st hästar, vilket för mig som älskar att ha ett mindre antal känns alldeles konstigt. Men jag hade tänkt att lägga in några bilder på dem, ännu är jag lite osäker på namnet så dem får ni inte då det är högst troligt att jag har bytt innan Fredag, hehe.
Hästen som jag redan innan hade spanat på, den underbara nya dröm morganen. Det var inga konstigheter med att denna skönhet skulle in i mitt stall. Jag är fortfarande så nöjd över den och kan inte sluta att kolla på dens sagolika färger. Åhh, vad jag älskar denna häst!
En till ny häst, fast denna gången ett Arabiskt Fullblod. Om ni har läst mitt inlägg från Torsdags? så vet ni att jag var lite osäker på om jag skulle köpa denna häst. Som ni kan se så slutade det med att denna fina pålle fick komma hem till mig, mest för att jag saknar tiden då alla red runt på sina pinniga Araber, haha!
När man levlar upp en ponny, då behövs det en ny. Nja, så kanske inte alla tycker men för mig som är segast i världen på det här med att levla så går regeln ungefär så. Denna fina häst är min andra ponny i stallet och jag har faktiskt hållt ögonen öppna på lillen ett tag. Och nu när jag ändå hade Sc så tänkte jag, varför inte slå till?
Jag hade inget val med denna häst då detta är Fire Rangers Klubbhäst, och visst är det konstigt om inte Ägaren själv har klubbhästen? Han fick kravla hem till mig och även om jag låter lite missnöjd så är han ett kap och en vacker häst. Smeknamnet på denna är lite osäkert men jag har döpt honom till Mirrorking. Har ni några fina smeknamn som ni tror skulle passa han? Kommentera dem gärna!

Vanessa Niqhtpaw

Mirre, kingen eller minto.

Svar: Åh, super fina namn, tror Minto verkligen skulle passa! :D
Courtney 'Corn' Candlenest

Frida Silverfield

Mistral med betoning på A, låter lite högtidligt sådär för Kingen :)

Svar: Åh, vilket fint namt. Tror verkligen att det skulle passa honom :D
Courtney 'Corn' Candlenest

Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Firefly Pointer