Den nya läktaren!

Jag må vara några dagar sen med detta inlägget men det betyder inte att jag tänker skriva om det speciella som vi fick i onsdags. Utöver dem jobbiga Alla Hjärtans Dags uppdragen fick vi nämligen en helt ny funktion i Ridhuset. Och åå vad jag hade väntat på att dom skulle fixa till Ridhuset och göra rätt mått. Tyvär får jag inga rätta mått men jag får en läktare!
Det stör mig lite att dem inte fixade så att det blev rätta mått när dem ändå satte in en läktare. Jag menar hur svårt är det att göra läktaren lite bredare när man ändå håller på?
Utöver fel mått tycker jag om Läktaren, den kommer komma till bra användning. Speciellt om man har en uppvisning med klubben eller ska tävla mot en annan klubb. Jag älskar även att det finns så många platser och att dom har delat upp platserna på ett fint sätt. Jag gillar även hur man ser ridhuset genom att vinkla kameran.
Så nu till det roligaste. Vad tycker ni om den nya funktionen och den nya Läktaren? Bomba mig med kommentarer! 

Esme Silverforce

Jag diggar läktaren och kan leva med felaktiga mått - tycker läktaren i sig är en riktigt kul grej och bidrar till känslan av att det här är ett riktigt ridhus!

Tove Appledotter

Tycker det var en bra uppdatering. Däremot är jag lite lätt irriterad av att dom inte fixade ridhusmåtten men, ja stör mig inte jätte, jättemycket på det men det hade ju vart enkelt att fixa.

Svar: Precis, det funkar men hade ju varit super enkelt att fixa! :)
Courtney 'Corn' Candlenest

Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Firefly Pointer