Nya hästar

I onsdags kom nya hästar, jag hade stora förväntningar på att det skulle komma 3 Engelska Fullblod men istället fick vi en liten extra mix. Nämligen 2 Engelska Fullblod och 1 Islandshäst. Ni finner dem Engelska Fullbloden i Månskärebyn för 890 sc och Islandshästen i New Hillcrest för 969 sc. Här får ni lite mer specifika bilder på dem:
Himmel och Pankaka vad vacker denna häst är. Ni som känner mig sedan innan vet att jag har en lätt förälskelse på lite "Ljusare" hästar, för att ta det kort, trots allt är ju mitt smeknamn Ljus, haha. Det enda som jag finner dåligt med denna häst är att manen lätt kan se blå ut i vissa ljus samt vinklar. Utöver det finns det absolut inget att klaga på
Som sagt, dem Engelska Fullbloden är oerhört söta och fina hästar. Även denna är en häst som jag lätt smälter för, dock faller inte bläsen i min "hästsmak", då jag anser att det blir lite för symetriskt i pannan. 
Och Islandshästen, herregud vad folk har frågat efter just en svart Islandshäst. Jag själv har inte tänkt så mycket på tanken och tycker att dem flertal Islandshästar som vi redan har fått är helt gudomliga. Tycker om jag ska varar ärlig att den liknar en liten mus, haha.
Så vad tycker ni om dem nya hästarna? Kommentera på!





Frida Silverfield

Jag tycker att de är riktigt fina. Både fullbloden och islandshästarna är generellt väldigt bra gjorda i mitt tycke. Jag har däremot inte köpt någon av dessa tre, då jag redan har ett fullblod och några islandshästar jag är nöjd med ^^

Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Firefly Pointer