Tre favoriter

I gårdagens uppdatering fick vi tre nya hästar, något som jag verkligen inte hade väntat mig och ingen annan heller vad jag har sett på sociala medier. Dessa tre nya hästar var tre olika raser vilket brukar vara ovanligt, dom hade slängt ihop en mix utav Jorvik's mest populäraste hästar under dem senaste två åren skulle jag tro. Hästarna som kom var en Shire, En Morgan och Ett Arabiskt Fullblod.
Det Arabiska Fullblod som vi fick var i en väldig fin färg, en blandning av mörkbrun och svart med lite vita detaljer. Överallt tycker jag att denna häst är jättefin och väldigt vacker. Då jag inte har någon Arab alls för tillfälligt är jag lite sugen på denna men det får nog vänta ett tag, jag menar kolla bara på mina sc! D:
Suck, varför ska denna vackra häst böja sig ner just när jag ska ta bilden. Som vanligt så är jag super nöjd med färgen på denna Morgan, liknar en häst från en känd barndomsfilm vid namn Spirit. Tror många av er har sätt den. Jag är så taggad på denna häst och såfort en dubbel sc helg kommer så kommer denna häst vara i mina händer! Morganerna är verkligen ett super i spelet, älskar dem!
Denna Shire blev jag inte så imponerad av då den liknar en Ko. Jag tycker att många av dem nya hästarna som vi har fått har varit väldit lika kossor, visst vi har fått mycket fina färger på andra hästar men just rasen Shire är en ras som har fått denna ko färg på nästan alla olika nyanser. Jag tänker inte köpa denna häst tyvär.
Vad tyckte ni om veckans uppdatering och om dem nya hästarna? Kommentera!

Kajsa

Nu är det dubbel Star Coins helg, kommer du köpa morganen? :)

Svar: Ja, jag tror det :D
Courtney 'Corn' Candlenest

Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Firefly Pointer