Ricky's Träning

I dagens uppdatering fick vi en helt ny uppdragsserie plus nya kläder som vanligt. Jag hade förväntat mig att snön skulle försvinna men den är tyvär kvar, Japp "Tyvär". Jag vet att man bara får snö en gång om året men jag börjar riktigt tröttna på denna snön, 3 veckor snö räcker gott och väl för mig, tycker inte om snö i spelet eller i verkligheten :c. Men nu till uppdragen, Uppdragen hanlade om Ricky och hans hästvana, han ville bli mer van vid hästar och lära sig dem. Och till sin hjälp fick han ingen mindre än mig! För att börja uppdragen går du till Ricky Winterwell i Nya Hillcrest
När jag kom springandes till Ricky så var han i gång med träningen inför distriktmästerskapen, så jag hänge på och körde några armhävningar och fick även veta att han vill öva upp sin hästvana. Jag tänkte såklart hjälpa honom och vi började på en gång med att jag visade hur man matar Diamondtop.
Jag tror inte att han var så koncentrerad då han istället tjatade om att jag skulle hämta vatten åt honom, och som den betjänt jag är så sprang jag såklart iväg och hämtade en flaska vatten. I hopp om att han skulle börja koncentrera sig, men nej han babblade på om distriktmästerskapen och Ivan Drake. Jag visste att det var lönlöst att fortsätta med häst träningen så vi joggade ner till stallet för att kolla så att allt var okej.
Väl nere vid paddocken bredvid Stallet började vi med en sak som jag blev överlycklig av. Nämligen HÖSTRYTTARE DRESSYR! Åh, jag har saknat så mycket på att en sorts Dressyr ska komma till spelet, då jag har kört Dressyr länge i det verkliga livet. Jag vet inte om detta kommer komma mer och mer men jag hoppas på det. 
Ricky blev intresserad och ville se både när jag ryktade, matade och kratsade Diamondtop's hovar. 
Efter att ha fått ta hand om Diamondtop, visat gångarterna och själv ridit med henne så kände sig Ricky nästan klar med sin häst vana. Det sista steget var att sitta på hästen.
Så jag kastade upp honom bakom mig och sprang en bana, enligt min åsikt alldeles för svårt för en nybörjare. Men nu är ju detta Jorvik och här kan vem som helst rida efter några dagar, hehe. Låt mig bara säga att det verkligen inte är så enkelt på verkligheten, haha.
Efter banan sprang Ricky upp och började genast läsa på och försöka lära sig allt om hästen och häst vana! Medans jag sprang tillbaka ner till stallet och hjälpte till med allt trubbel som varade där nere.
Mitt i allt det sköna kom dock Ivan Drake och störde, han skrämde upp både hästen Lucy, mig och hela stallet! Jag fick rycka in och ta hand om stackars Lucy som är en av hästarna här på stallet New Hillcrest.
Efter allt skulle hon borstas, ryktas och sadlas. Allt gick bra och förresten ser ni GRAFIKEN!? Ah, hon ser ju ut som en vanlig starthäst och ingen sådan där NPC häst. Åh, det känns verkligen som att Grafiken blir bättre och bättre för varje dag som går. Spelet utvecklas och jag blir överlycklig! Men nu fortsätter vi det sista med uppdragen! När Ivan äntligen hade gått  och alla hade lugnat ner sig fick jag springa upp till Ricky igen med hand efterlängtade skor. 
Hos Ricky var det träning på fullt, vi började med en uppvärmnings övning och gick sedan vidare till häst lära och han fick testa att både rykta, mocka och mata en häst, utan just en häst.
Ricky var så glad för hjälpen och som tack fick jag en tröja och ett par skor, tyvär glömde jag ta kort på skorna men dem är exakt likadana som Rickys. Tröjan tyckte jag var väldigt snygg och det passade perfekt att ha på sig den på klubbens träningevent som vi hade på torsdagen. 
Låt mig bara ge beröm till Star Stable Teamet hur mycket bättre grafiken har blivit och hur mycket roliga uppdateringar vi har fått på sistone. Jag själv är ingen uppdrags person men dessa senaste har jag ovanligt tyckt om. Och låt mig just säga Förlåt för att det här blev lite dåligt samanfattat, hade lite bråttom när jag skrev detta inlägg tyvär. Men jag ville ändå skriva om detta idag, så vad tyckte ni om uppdragen?

sorgarden.webblogg.se

Kul spel!

Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Firefly Pointer