Gallerie Lyft

Det var snart ett helt år sedan som Gallerian kom och det var dags för den att fräschas upp och få lite nya funktioner. Och som jag har längtat efter denna funktion, äntligen, äntligen kom den! Nämligen den helt nya Gallerie Funktionen är det jag pratar om!
Den nya Gallerie Funktionen går till så att det har kommit en helt ny flik som ni kan se ovan på bilden. En flik för ALLA kläder, samt att man numera bläddrar och inte skrollar sidorna. Men det som jag blev gladast över, Man ser nämligen vad som är nytt, om ni te.x kollar på bilden över så ser ni att det står "NY!" i vänsta hörnet vid dem nya plaggen. Jag vet inte hur länge ett plagg räknas som nytt men jag hoppas på en vecka. Tack vare denna funktionen kommer jag nu kunna blogga om alla nya kläder enklare, bara för det får ni här en bildbomb på alla kläder som vi fick denna veckan:
Alla kläder finns att hitta i Gallerian genom att gå till dem nya sakerna, åh vad jag älskar denna funktionen. Se nu till att shoppa säkert så hörs vi imorgon igen!





Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Firefly Pointer