Dag 2 - Min Starthäst

Starthästen, den enda häst som har följt med dig sedan start, som påminner dig om dina gamla nybörjar dagar. Även om jag startade hela min historia på en annan starthäst som såg likadan ut, hehe. Så har jag ett speciellt band med min Angelblood. Namnet har jag aldrig riktigt varit nöjd med men jag känner att jag inte kan byta namn på henne, jag får bara komma på ett skit snyggt smeknamn istället. 
Jag brukar inte använda min Starthäst så mycket nu på dem senare dagarna men då det är huvuduppdrag och öppning för ett nytt område är det alltid denna häst som får följa med. Hur tänker ni angående huvuduppdrag och eran starthäst? Är ni som mig och föredrar när Starthästen är med eller bryr ni er inte riktigt?
Jag hade lite svårt att komma på vad jag skulle skriva om så jag slängde ihop ett inlägg om lite allt möjligt, om ni undrar något som inte står här är det bara att Kommentera. 

Frida Silverfield

Min starthäst är fortfarande min absoluta favorit. Har man spelat länge så har ju starthästen följt med på det mesta, så min Emerald skulle jag inte byta ut mot någon annan häst i spelet :)

Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Firefly Pointer