Epona - Plus & Minus

Nu har vi fått vara inne och utforskat Epona i nästan en hel vecka och jag har nästan bara positivt att säga om detta nya område. Men jag tänkte att om vi ändå ska recensera stället varför inte göra en plus och en minus lista. Vi kör!
 
-
NEW HILLCREST
New Hillcrest är fint och har en super fin grafik, missförstå mig inte. Men, jag tycker inte riktigt att delen passar in i StarStable, det är vägar, bostadsområden och bilar. Enligt mig ska det vara land, jord och fåglar som flyger när man rider och inte motorvägar med bilar. Så minus från mig.
 
STALLET
Detta är ingen stor minus utan bara något som jag lätt störde mig på. Stallet ligger som Jorvikstallet långt ut i området och lite öde. Jag älskar stallet och har flyttat ditt på en gång men jag tycker tyvär att det ligger alldeles för nära stranden och det är till och med lite vatten runtom stallet som ligger alldeles för nära. Nästan som att stallet var placerat i vatten. Vi får se hur länge jag stannar för jag kan lätt tröttna på att bo långt ute i kanterna av Jorvik.
 
+
INHÄNGNADER
Även om det inte finns något Disco så förstår jag varför man ska ställa sina hästar i dessa boxar, för att skydda dom från bilarna och New Hillcrest vägen. Ganska smart om jag får säga det och jag tycker verkligen om idén. Dock är jag lat och springer rakt ut på vägen med mina hästar, hehe.
 
FORT MARIA
Kan vi bara ta en minut och kolla på hur fint Fort Maria är. Även om vi inte får gå in och detta är det enda som vi kan se från Fortet så ser det helt sjukt vackert ut. Och är det ett torn som vi ser i mitten av fortet? Fort Maria luktar verkligen huvuduppdrag.
 
BRÖDERNA BUTTERGOOD OCH BUTTERHILL
Något av det finaste jag någonsin har sett i mina StarStable dagar är nog Butterhill. Även om GED har beslagtagit mycket plats så är det en helt fantastisk plats. Och låt mig bara säga Bröderna Buttergood är några av de roligaste NPC:erna som jag har träffat. Att alla tre har olika egenskaper och jobbar för olika orginasioner, kommer bli roligt att få mer uppdrag med dom tre i framtiden. Och kanske bara kanske får vi träffa på Valdemar? ;)
 
MÅNSKÄREBYN
En trevlig liten by där allt ligger tätt och mysigt. Jag personligen älskar små byar som ändå har allt, för låt mig säga denna lilla by har hela paketet! NPC:er, affärer, köpstall och en kvarn + HONUNG! Finns det ens något negativt att säga om denna by? För jag kommer inte på något.
 
TRÄSKET
Dimma och läskiga träd, stora läskiga växter och ett träsk som man inte borde trampa i, vem vet vad som finns där i? Jo det är träsket jag pratar om, det fantastiska, mysiga och lite små läskiga träsket! Att bara vandra runt här om kvällarna ger en den där mystiska känslan som StarStable ibland ger en. Även ett väldigt bra fotoställe om man tål lite dimma.
 
BULLDOGZ, NPC:ER OCH TÄVLINGAR
Ja, det tar aldrig slut! Alla nya NPC:er är helt fantastiska med de nya grafikerna och ljud. Herman hade även blivit lite, uhm konstig. I samband med det nya området fick vi även två tävlingar, en nära stallet och en annan i träsket, ni borde testa dom om ni inte redan har. Men! Nu är det klubben Bulldogz som vi ska prata om, Bobcats värsta fiende, ojoj. Skulle vara kul att få uppdrag mellan dessa två klubbar i framtiden, kanske en tävling eller något. Men vi får se.
 
Pssst. Vilken klubb tycker ni är bäst? Bulldogz eller Bobcats? Kommentera!

Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Firefly Pointer