"Prata med Runstenarna"

 
För att starta upp detta inlägg vill jag börja med att säga God Jul och jag hoppas att ni får en riktig mysig kväll med massor av god mat. Själv spenderar jag Julen hos släktingar. Men det är inte det viktiga nu, Huvuduppdrag var det! Igår fick vi äntligen nya Huvuduppdrag, och som jag har väntat. Hur länge var det sen sist? Över ett år i alla fall. Om jag ska sammanfatta uppdragen var dom spännande, mystiska och roliga med några få twistrar här och där. Något som jag dock blev besviken på var att uppdragskedjan bara varade under två dagar. 
För att starta uppdraget börjar du hos Alex i Vingården, dock finns det några saker som man behöver uppnå för att få uppdragen, dessa finner ni i ett några dagars gammalt inlägg. Alex berättar hur läget är med Pandoria och Sprickorna just nu och att även om det har blivit lugnare så kan dom slå till när som helst, vi måste hela tiden vara på våran vakt. Alla tre (Alex, Linda & Alex) tycker att det är mytiskt lugnt så dom ger sig alla iväg på spaning och jag får själv ett spanarställe på Paddockön och en kikare av Alex. 
Min spaning gick bättre än prima och Oljeplattformarna verkar lugna och helt normala. Jag väljer att fortsätta mina observationer dagen efter och hoppas på att få hitta något mer. Samtidigt hör jag skrik och buller en liten bit bort.
Och vem är det inte som har ridit omkull om inte Sonja. Helt mörbultad och öm sitter stackarn på marken och ber mig att hjälpa henne till Sjukstugan i Jarlaheim. Som den goda vän jag är hjälper jag Sonja men får samtidigt höra den konstiga historian om hur hon ramlade omkull. Genom att hennes häst såg en mystiskt sten på paddockön och skenade iväg, Sonja ramlade av och slog i sig rejält. Hm, mystisk sten?
Jag valde att springa tillbaka och kolla in denna så kallade mystiska sten och jo visst var den mystisk. Mystisk på ett sätt som jag inte kunde förklara, Lysande och glimmrande. Jag valde att springa tillbaka till Vingården och se om Alex visste något om denna sten.
Alex kunde jag inte hitta så jag vände mig mot Linda, som jag trodde visste inte Linda vad som behövde göras. Dock visste hon att Alex brukade "Prata med Runstenarna" och att om vi ville få mer info skulle vi vända oss till henne. Så sökningen efter den mystiskt bortsprungna Alex började.
Många hade ingen aning om var Alex var någonstans men stallflickan Judy hade sett Alex samtala med Tyra för en stund sedan så jag valde att fråga Tyra. Tyra visste inte mycket själv förutom att Alex hade sagt något om att hälsa på James. Jag hade inget annat val än att galoppera till James och fråga återigen vart Alex befann sig. James var som vanligt inte på humör och muttrade något om Fru Cloudhill, Mamma och Gallerian, så jag tog bussen och åkte iväg mot Gallerian. Inne på Cafét såg jag Alex sitta med en ung men mycket trött kvinna. Fru Cloudmill, Alex Mamma var det som talade med Alex, dom talade om Jul, gamla tider och förlåtelse. 
Det sista jag såg innan Alex vände sig mot mig var ett Smile från Fru Cloudmill, vilket gjorde Alex glad. Jag berättade hela historian för Alex och hon förstod precis vad som behövde göras och vart jag skulle vända mig någonstans, Fripp i Stenringen. Jag började min resa och efter några minuter var jag framme hos Fripp, den talande "Ekorren". Han pratade mest goja men gav mig något som skulle hjälpa mig otroligt mycket i min Framtid inom Aidens Beskyddare...
En egen stav. Jag förstod inte vad denna stav skulle göra för nytta till en början men det visade sig att den skulle rädda liv. Mina sista instruktioner från Fripp var att återvända till Paddockön där Alex väntade på mig, hon skulle lära mig hur jag påbörjade nästa steg in i min resa mot att krossa Dark Core. Väl på paddockön fick jag lära mig nya förmågor.
Hur jag gjorde nästa lass med dagliga nämligen hur jag "Pratade med Runstenarna" själv. Åh, bara att sätta fart med mer dagliga och jobbiga timmar att hitta alla runstenar. Rykte ska byggas och beundrad ska jag bli! Efter att du har gjort detta uppdrag får du alltså dagliga varje dag där du ska Prata med Runstenar och för det får du rykte. Precis som Sprickorna!
Dagen efter fick jag fortsätta med min spaning på Dark Core och deras oljefält, men denna gången såg jag något mystiskt, en blixt. Med instruktioner från Linda begav jag mig mot Gyllenåsarnas Dal och mot båten som skulle leda mig till Dark Core, en mycket farlig färd.
Vädret var snäppet sämre hos Dark Core och ett regntäcke hade lagt sig, det var halt och svårt att se men jag tog mig fram till "Portalen" där blixten hade kommit ifrån. När jag kom fram mötte jag något väldigt mystiskt...
Inte bara att Portalen blixtrade, Dark Core verkade ha ett möte. Jag fick höra mycket spännande saker som är bevis mot att Dark Core planerar något större mot Aidens Beskyddare och hela Jorvik, min gåshud började komma och tänderna huttra men jag fick hålla fast, jag kunde inte bli upptagen nu. Darko var en av flera på mötet, en riktig läbbig typ med en ännu läskigare häst. När jag förstod att mötet led mot sitt slut fick jag agera snabbt och springa ut ur Högkvartet så snabbt som jag bara kunde. Det var verkligen på liv eller död, jag menar vem vet vad denna så kallade Darko hade kunnat göra om han fick tag på mig. Väl tillbaka på Vingården fick jag den dåliga nyheten...
Att det var slut för denna gång! Åh, jag som bara vill fortsätta och göra huvuduppdrag dagarna långa. Jag hoppas att det inte dröjer så mycket tills nästa lass med huvuduppdrag kommer.
För att avsluta bjuder jag på denna bilden då jag tar hand om en Runsten, för alla runstenars koordinater (Dom som jag har hittat) kolla bara inlägget innan eller gå in på mitt hjälp inlägg för SSO spelare i Menyn. Btw. Ser ni att jag har skaffat en ny hårfärg? Vet inte om jag är nöjd eller inte men jag får testa detta ett tag så får vi se. Glöm inte att kolla dagens lucka i Julkalendern där ni hittar denna värdekod - 20HOLIDAYGIFT15 - som ger 300sc.
 

Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Firefly Pointer