Och helt plötsligt är det vitt...

Snön är här i år igen och som vanligt är den lika vacker och lika vit. Med ett extra drömlikt utséende. Jag har inte hunnit kolla runt i hela Epona om det är snö i te.x Träsket men ni får två bilder från snön. En från detta året och en från förra året.
Denna bilden är från förra årets jul samt väldig dålig kvalite, jag hade precis börjat med min nya gubbe och jag hade inte så mycket saker. Tror jag vart level 13 på denna bilden. Kvalién är så dålig för detta är en gammal bild från min gamla dator som var mycket dålig och laggig, den är slängd och jag fick inte med mig så mycket bilder från den, detta är en av dom fåtal jag har.
Och denna bilden är tagen i nutid, för ynka någon dag sedan. Man kan verkligen se skillnad på både hästar och kläder hur dom har utvecklats på så kort tid. Jag menar nu kan man fixa mer outfits som har olika färger, under 2014 red man mest runt i sina tävlingskläder vilket bara var dem på bilden ovan, det fanns inga andra snabba kläder. Nu finns det massor och man kan mixa och matcha. Älskar hur spelet har blivit större och fått ny grafik.

Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Firefly Pointer