Best of 2015

Då det mer och mer närmar sig nyår och 2016 hade jag tänkt att skriva detta inlägg, ett "Best of 2015" om SSO och mitt spel. Jag hade tänkt att kasta ihop en sak för varje månad, det kommer bli svårt med bilder i början då jag fick en ny dator i Somras och alla bilder som togs innan Juni är därför borta :/. Men vi börjar!
 
Januari
Höjdpunkten i Januari var att jag gick med i denna underbara klubb, Sky Knights. Jag var nystartad på en ny gubbe och hamnade olyckligt på Server 3, att jag hittade denna klubb var bara av en slump. En väldigt bra slump, Sky Knights var verkligen en toppen klubb.
Februari
Under dessa första månader i 2015 hade jag inga vänner på S3, klubben blev min vän och till slut lärde jag känna många fina medlemmar som senare skulle bli mina bästa vänner. Februari var verkligen bara, networka, networka och networka.
 
Mars
 Fortfarande fast på S3 och fortfarande med i SK, inte så mycket hände i Mars då jag verkligen var fast i skolan och klubben.
 
April
Jag försökte mig på nya klubbar och nya äventyr. Bilden är inte från April, heheh, men hade ingen bild ifrån den månaden. Det hela slutade med att jag kom tillbaka till SK för på den tiden fanns det enbart en bra klubb på S3, jag längtade verkligen hem till S1. Samtidigt hade jag och mina gamla vänner börjat tappa kontaktet för vi kunde ju aldrig umgås nu när jag befann mig på en annan server. En ganska tråkig månad då jag spenderade den mesta tiden själv i spelet. Men inte tjurade jag för det, i slutet av April var lilla jag tillbaka i SK och allt var bra och bäst igen.
 
Maj
 Maj var månaden då SK för första gången flyttade, till S2. Jag visste inte vad jag tyckte om Server 2 då jag aldrig någonsin hade varit där men jag föjde med klubben såklart, jag hade ingen annan och det var min plikt som medlem att följa med kände jag. Men det var här allt började ändra sig. Något blev helt fel, något som jag kommer märka senare.
 
Juni & Juli
 Är det ens lämpligt att lägga upp denna bilden, haha. Juni var min födelsedag, SK's 6 månaders dag och vi fick äntligen Sommarlov. Jag sköt iväg Datorn och tog tag i mitt irl liv. Juni och Juli var månaderna då mycket inte hände på SSO då jag valde att strunta i datorn. En topp var att SK valde att byta till S1, och vem var gladare än mig.
 
Augusti
 Det var här allt vände och jag började längta efter S3, ja Server 3. Jag tänker inte gå in på hur allt hände och varför jag kände såhär men det finns några få saker som avgjorde det. Hur som helst så började jag längta efter S3 och gemenskapen i klubben där. Augusti var en månad där jag verkligen funderade på vad jag skulle göra härnäst.
 
September
 I September tippade allt, jag började verkligen vantrivas i klubben och kände att jag måste ut och leta nya kapitel. Med mig fick jag världens finaste människa, Vilda Rainwater. Hon kände det samma och vi valde att leta efter den där speciella klubben att ansöka till, när vi istället inte hittade den rätta klubben valde vi att skapa den, över ett enda skämt. Fire Rangers kom till och våran nya resa med klubben började där. Under September blev även jag och Vilda förlovade ;).
 
Oktober
 Oktober var en jobba jobba månad, klubben var ny och min mesta tid gick till klubben och klubbsidan, allt skulle vara tipptopp!
 
November
November var nog en av dom roligaste månaderna detta år, jag hittade massor av nya vänner i klubben och även utanför. Trots massvis med bråk med personer här och där lyckades jag stänga av det och fokusera på dom som brydde sig om mig.
 
December
 Nu är vi här och det är December månad, December har verkligen varit en rolig månad men även med mycket tänk. Jag känner att min spellust börjar rinna iväg men jag kämpar verkligen för att hålla den kvar.
 
Åh, det är så mycket roligt men även tråkigt som har hänt detta året. Detta kanske inte var den bästa sammanfattningen men 2015 var ett litet små tråkigt år då jag mest gjorde samma rutiner under flera månader. Jag är inte en person som ofta byter klubb eller som ofta krånglar till det med små twistar, jag tycker om att ha det planerat och bra.





Cassandra Watersmith

Mohahah en bra sak i december var att du gick med i LK hihih

Svar: Ja faaan
Courtney 'Corn' Candlenest

Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Firefly Pointer