Önskefunktioner

Spelet utvecklas hela tiden och varje dag görs det nya uppdateringar och funktioner som hjälper oss spelare, i detta inlägg hade jag tänkt att skriva vilka mina absoluta önskefunktioner är. Berätta gärna i kommentarerna vad ni tycker angående detta.
 
  • Något som jag har drömt om sedan start är att Dressyr ska komma till spelet. I SSL och SS fick vi köra olika sorters enkla dressyr banor, så när man tänker efter så borde det inte vara så svårt att fixa det till SSO också. Jag har faktiskt ingen aning varför dem dröjer så, mer Dressyr åt folket!
  • Jag tror inte riktigt på den här idén med att föl skulle komma till spelet, dock tycker jag att det skulle vara kul om hästarna kunde ha någon slags socialitet med varandra. Precis som IRL så trivs inte alla hästar med varandra och hur sjukt kul skulle det inte vara om man kunde se det, haha.
  • Att Klubbfunktionen får sig ett lyft är något som jag verkligen hoppas på att vi får se snart. Jag tänker mig, mer titlar, te.x en Delägare titel eller att man kan göra mer till Klubbägare, på det sättet att man underlättar om man är flera ägare i klubben. 
  • En till funktion som till hör den ovan är att man ska kunna klicka på en knapp i brevlådan för att breva till alla i klubben, eller också välja vilka man ska breva från sin vänlista. Alltså att man kan skicka ut ett brev till fler personer, för mig som äger en klubb så skulle det verkligen underlätta istället för att behöva skriva om allt hela tiden.
  • Större grupper är något som jag har velat ha ett tag nu. Hur jag tänker mig kring denna funktion är att man delar upp grupperna i 2 olika delar. Man kan antingen bjuda in en person till en minigrupp, där kan man vara max 5 st. Men man kan också bjuda in en person till en Grupp, där kan man vara max 15 st. Det skulle ju verkligen underlätta om man kanske kör en tävling inom klubben och är mer än 15 i varje lag.
 

a n n i k a

Jag vill också ha dressyr till sso!

Rebecca

Tror att det största problemet med dressyren är hur det ska lösa det här med topplistorna. Jag menar, dressyr går ju inte på tid och att få högsta poäng i dressyren i SS är ju ingen bedrift direkt... Bra idéer i övrigt!

Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Firefly Pointer