Intervju med Star Stables Game Directior

Under en Intervju som släpptes idag på Star Stables nyhets sida så fick vi veta massor av smaskigt. Och denna bloggen finns ju av en anledning, att jag ska skriva mina åsikter angående spelet och dess framgångar. Därför ska jag sammanfatta samt skriva mina åsikter om dem roliga sakerna som vi fick veta i denna intervju, sitt tillbaka och njut! (Om du istället vill läsa intervjun direkt ifrån Star Stables sida så finner du länk genom att klicka HÄR)
 
Dem startade upp intervjun med att förbreda oss inför ett kanonår med toppen uppdateringar. Ännu bättre än 2015 sa dem, och hur kan man toppa det? Jag menar vi fick både Epona, Gallerian, Massor av nya funktioner, kläder och Hästraser med helt nya animationer!
 
Vi fick veta att redan i Vår (omg) kommer det komma ett helt nytt område, inte lika stort som Epona dock men ändå en stor mängd att springa runt och utforska. Jag blev helt till mig, det kändes som att det bara var någon månad sedan som Epona kom. Jag förväntar mig inget stort land men kanske något i stil med Gallerian, något mysigt litet ställe som ändå gör en stor del av charmen med spelet. Vi får helt enkelt se vad det är som dem hittar på. Såklart kommer vi även att få ett stort område i Vinter, det går redan runt tankar om vilket område men för mig är det alldeles för tidigt för att gissa, vi får helt enkelt se efter första sneak peaken. ;)
 
Något som jag länge har väntat efter kommer att komma till StarStable! Helt nya hemstall!!! (omg)!!! Och vad vi får läsa så kommer dem bli större, designrikare och med extra funktioner. Jag hoppas såklart på att dem också fixar garderoben vilket jag tror. Folk börjar verkligen få fullt nu. Men med tal på extra funktioner, dessa nya funktioner som ska komma i samband med dem nya hemstallen är tydligen extra saker som man kan köpa till sig, så att man blir snabbare osv. Detta tycker jag är helt galet, alla kanske inte har råd att betala för dessa funktioner men vill fortfarande tävla och tjäna rosetter i championat, hur gör dem då? Jag tyckte att det var okej med Led funktionen men detta börjar gå över styr, snart kommer bara dem som har pengar kunna njuta av spelet, jag vill verkligen inte att StarStable ska bli ett sådant spel. Men detta är ju bara vad jag tycker.
 
Glöm inte att kolla in intervjun själv på StarStables Nyhetssida, klicka på bilden nedan för att komma ditt!

Cecilia Gladefield

Blir verkligen ett spännande år, är riktigt taggad! :D
Angående att Starstable har funktioner som kostar star coins har jag personligen inget emot. Jag förstår om det upprör många som själva inte har tillgång till så mycket egna pengar dock så måste spelet kosta pengar för annars så överlever det inte. Om folk inte betalar för spelet så finns det inget spel till slut. Om de inte har pengar har de inte råd att göra spelet ^^ Men jag förstår vad du menar och håller med om att det skulle kännas konstigt om man blev tvungen till att köpa funktioner för att kunna ha chans att vinna championat.

Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Firefly Pointer