Mitt Drömhemstall

Hemstallet, ens egna lilla speciella krypin där man får plats med sina kläder, hästar och utrustning. Men på senare dar har hemstallet blivit full, gaderoben full och jag har nog rätt om jag säger att alla tycker som jag, vi behöver mer utrymme! Därför tänkte jag skriva ner lite vad jag tycker om det nuvarande hemstallet men även hur jag önskar att hemstallet såg ut. 
Till att börja med, dagens nuvarande hemstall. Allt som allt får man plats med 10 st hästar med den man rider på. Då det för nuvarande finns över 100 hästar i spelet så är denna plats alldeles för liten. Såklart att man inte kan rida 100 hästar åt gången men med en kostnad på ca 500 kr varje gång man skickar iväg en häst blir det ganska dyrt om man vill rida alla sina hästar, som man för all del har köpt för sc. Jag har 11 hästar, jag hade en gång i tiden 34 st men pågrund av konstiga mig valde jag att sälja måånga, måånga. Jag säljer hästar dagligen och en av anledningarna är nog att jag vill kunna rida alla, det kan jag ju tyvär inte så jag skickar iväg dem som jag inte rider just nu. När jag gör det glömmer jag bort dem och till slut tar jag bara hem dem för att kunna sälja dem, någon som känner igen sig? 
 
När vi ändå är inne på det nuvarande hemstallet så kan vi prata om gaderoben. Jag är nog inte ensam om att vara riktigt arg på StarStable teamet angående Gaderoben. Jag är inte en av dem som har en smockfull gaderob, utan jag har lite plats kvar men ändå, om dem skapar alla dessa fina nya kläder som alla vill ha, men hur ska dem med full gaderob kunna köpa dem? 
Såklart är det svårt att göra nya funktioner och större viktiga ställen på Star Stable och det måste vara väldigt jobbigt för Star Stable Teamet, men samtidigt. Vi har haft ont om plats i ett långt tag nu, redan i somras måste dom ju ha märkt att några ville ha mer plats i Garderoben och Hemstallet.
 
Min lösning angående Gaderoben är att man kommer in i sitt så kallade "Walk In Closet". Där man har två typer av dörrar och såklart lite dekoration. Varje dörr leder till ens egna Gaderober, en för utrustning och en för klädesplagg till din karaktär. När man klickar på någon av dessa två dörrar ska man hamna i en egen ruta, ja så som det är i Gallerian fast för en själv med ens egna plagg. Detta skulle hjälpa mycket då man kan färgsortera, enklare hitta plagget man letar efter samt om man bara vill se byxor, huvudbonader osv. Eller så gör dom det lite mer orginellt och bara sätter in två nya platser i Gaderoben som vi har nu, det blir ju såklart inte lika kul, men men.
Jag har även en lösning när det gäller Hemstallet och all plats. Jorvik har aldrig varit en trovärdig plats med exakt rätta mått. Så att dom gör Hemstallet större skulle ju inte ändra hur det ser ut på utsidan tycker jag. Visa har önskat sig en gård där man kan ha sina hästar men jag är inte riktigt ute efter det, jag är helt enkelt ute efter mer plats. Istället för att ha en utgång där vid den stora dörren i hemstallet så har man boxar, plus att hemstallet har blivit längre, alltså får man plats med boxar för totalt 20 hästar. 20 är en större mängd och jag tror att många skulle bli glada med lite extra plats. Såklart skulle det vara kul med en hage och jag skulle inte bli besviken om vi fick det, jag säger bara att det inte är så nödvändigt för just mig då jag tycker om att hålla mig på ett lågt antal hästar. Anslagstavlan flyttas istället till ingången där vi nuvarande har Gaderoben och annars tycker jag att det ska se likadant ut, jag tycker om när det är lite "Stalligt och Mysigt". Om ni förstår vad jag menar med det.
 
Detta var enbart mina åsikter och tankar angående Hemstallet, såklart får ni skriva vad ni tycker och vad ni vill ha i kommentarerna. Hur tänker ni angående detta?

Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Firefly Pointer