Klubbfunktionen

En funktion som betyder mycket för mig och andra personer är Klubbfunktionen. Jag kan enkelt säga att utan Klubbfunktionen skulle jag inte vara kvar på StarStableOnline så som jag är idag. Men det var nu ett tag sedan vi fick en uppdatering på funktonen och både jag och många andra önskar sig en uppdatering. Jag önskar mig speciellt några saker som jag tror skulle vara väldigt nödvändiga, här har ni dem:
  • En ny titel vid namn Delägare, Som Delägare skulle man ha samma funktioner som ägaren förutom att man inte kan upplösa klubben. Detta skulle verkligen hjälpa då jag slipper byta gubbe om jag ska bjuda in medlemmar men Vilda inte är inne, ja det har hänt några gånger, haha.
  • Även en ny titel vid namn Eventledare, Den som har denna titel syns lite mer i chatten. Vilket betyder att det är enklare att se vad eventledaren skriver. Texten kanske skulle vara i någon speciell färg eller om det var en speciell färg bakom texten.
  • Och återigen, fler fina titlar som man kan exprimentera med!
  • Kunna ha som ett championat eller någon liknande tävling där man skulle kunna tävla mot andra klubbar på bestäma tider. Te.x Varje lördag kl 18.00 eller något liknande.
  • Att man längst ner på sidan där man ser alla medlemmar har en liten funktion där det står hur många som är med i klubben, te.x 43/50 medlemmar. Det kan vara bra så man slipper räkna varje gång innan man bjuder in någon ny medlem om man verkligen har plats.
  • Detta hör inte egentligen till Klubb men jag kände att jag kastar in det här, en till funktion till chatten. Nämligen att det fanns en till chatt som är precis som en grupp förutom att man kan vara upp till 20. Eller att Gruppchatten blev större, alltså så att man skulle kunna vara ca 10 st. Det skulle hjälpa till vid tävlingar i klubb m.m
Vad har ni för tankar angående Klubbfunktionen? Och är det något som ni önskar er? Kommentera bara! 

Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Firefly Pointer