Dag 1 - Om mig

Så var det dags att börja med 20-Dagars utmaningen. Många av dessa inlägg är just tidsinställda då jag har mycket skola och det skulle vara omöjligt att skriva ett sådant här inlägg varje dag. Men hur som helst, Om Mig. 

Ja, vart ska man börja? Jag är en tjej på 13 Somrar som är bosatt i Västra Sverige och har alltid varit. Irl är jag en tyst person som trivs bäst själv, man kan säga att jag är en ensamvarg. Men såklart så tycker jag om att vara med kompisar och ha kul. Hästar har varit en stor del av min uppväxt och jag red i hela 5 år innan jag var tvungen att hoppa av träningen pågrund av Knäskada. Sedan dess har jag aldrig riktigt kommit tillbaka till Ridningen och jag har valt att skjuta det åt sidan tills vidare och satsa på studierna istället. StarStable var inte det första spelet jag spelade utan jag hittade först StarStable Höstryttaren när min Syster fick hem den i sin brevlåda en dag. Jag förstod inte mycket då jag var väldigt liten men jag hade alltid lika kul när jag red runt och utforskade med min häst. Vi fick hem alla 4 StarStable spel och vi spelade hela tiden. Tills en dag då min syster slutade prenumerera på den klubb där hon hade fått alla spel ifrån och inga mer spel kom hem. Vi hade ingen aning om att det hade skapats ett Online-spel så i slutet av 2012 när vi googlade runt hittade vi Star Stable Online. Vi skapade varsin gubbe och började spela, allt var annorlunda och så mycket bättre, min syster slutade spela efter ett tag och jag hade inga vänner, jag hade bara spelat med min syster och visste inte att man faktiskt skulle skaffa sig vänner på detta spel. Det slutade med att jag vill bort från den servern jag var på och jag hade hört talas om en annan server, Server 3 som då precis hade kommit. Men jag förstod att jag ville ha kvar min gubbe så jag skapade en helt ny på Server 3. Det var den jag började spela med istället och nu är den gubben flyttad till Server 1 där jag hör hemma. Jag är aldrig inne på min gamla gubbe men det händer då och då.

Jag hade lite svårt att komma på vad jag skulle skriva så det blev mer, min historia med StarStableOnline, vilket man nog inte skulle skriva om, men men. Bara att ändra i framtiden om jag känner för det.


Klicka här för att komma tillbaka till Startsidan!
Firefly Pointer