En Utrotningshotad Art

Just nu är SSO Bloggare en väldigt utrotningshotad art. Det finns väldigt få Bloggare kvar och dem dör sakta men säkert ut. Detta är något som jag och många andra vill ändra på, Esmeralda Silverforce skrev ett väldigt intressant inlägg om vad man skulle kunna göra för att få in SSO bloggare i communityt igen. (Länk till inlägget HÄR
 
Förslaget som många ger är att man kommenterar mera. Jag brukar alltid kommentera en blogg om jag känner att jag har en bra kommentar på tungan. Dock har jag lite svårt att hitta bloggar och känner själv bara till ca 5 st. Men när jag kollade runt bland kommentarerna hittade jag massor av intressanta bloggar som jag defenitivt kommer kolla in mera. Så nu ger jag er förslaget som Bloggare eller icke Bloggare att kommentera mera, är du ändå inne på en blogg och läser så skadar det ju inte att slänga in en kort kommentar, jag vet själv hur glad jag blir om jag loggar in och får se en ny kommentar. Man får en kick att fortsätta skriva inlägg och ta mer bilder. Jag menar, det är alltid härligt med respons och att se att någon verkligen läser det som man gör.
 
Så nu för jag vidare detta tips, Kommentera mera!

Tove Appledotter

Håller med. Kommer försöka slänga in så många små kommentarer som möjligt. Jag själv hade en blogg som några kollade in men dom enda jag fick en kommentar ifrån var en vän irl och Alicia Starnight som gav mig respons på ett inlägg så, kommentera mera :)

Valle

Jag håller med dig helt! Jag tycker det är jätte kul att kika in på andras bloggar och kolla vad dom har för åsikter osv... Men jag har svårt att hitta nya, vilket är väldigt synd! Jag kommenterar oftast om jag har något vettigt och säga, så det inte uppfattas som spam elr så! Jag blir själv jätte glad när någon kommenterar min blogg, det ger en alltid lite mer motivation! :)

Kajsa

Håller helt med! Har också väldigt svårt med att hitta nya aktiva bloggar men jag kikar runt. Din blogg är grymt bra!

Svar: Åh Tack så mycket :D
Courtney 'Corn' Candlenest

Esme Silverforce

KOMMENTERA MERA! (Och skaffa "Gilla"-knapp, de är alltid roliga att klicka på!)

Svar: Får nog ta och kika på det, vet själv att jag älskar att klicka runt på knappar, haha :)
Courtney 'Corn' Candlenest

Cecilia Gladefield

Håller med, kommentera mera folket! ;DD Älskar att läsa bloggar, särskilt om sso, så vill verkligen inte att blogg släktet dör ut <3

Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Firefly Pointer