Sydhovens Halvö

I The Star Stable Show #2 - Del 6 så fick vi först mer ingående info om det nya "mini" området som skulle släppas i vår. Nämligen Sydhoven Halvö, en ö som verkar ganska öde men med några få byggnader. Iallafall vad jag har fått för bild av det från trailerna som släpptes i The Star Stable Show #2 - Del 7. Istället för att skriva 2-3 olika inlägg om vad jag tycker angående Sydhovens Halvö så tänkte jag sammanfatta vad jag anser nu utrifrån det som vi har fått om det helt nya området, läs och njut!

I The Star Stable Show #2 - Del 6 så fick vi för första gången reda på namnet på det nya "Mini" området. Namnet var nämligen inget mindre än South Hoof Peninsula eller som man som svensk säger Sydhovens Halvö. Jag hade väldigt svårt att läsa vad det stod om jag ska vara ärlig och jag fick inte reda på namnet förens dagen efter då någon hade skrivit ut på en Instagram Bild vad det stod. Att det var området bakom Epona vart ganska självklart med tanke på den röda ringen, hehe.

I The Star Stable Show #2 - Del 7 så släpptes en hel Trailer på det nya mini området. Jag var verkligen inte förbredd på det och hade tänkt mig minst en vecka till innan vi skulle få så mycket som en trailer. 
Vad jag anser från bilderna så tar man båten till det nya området. Jag hade faktiskt inte tänkt så mycket just på hur man skulle ta sig ditt enda tills jag såg Trailern och mina tanker började sättas igång. Vi fick ett tomt färjeläge med Epona, kanske kommer man kunna åka färja till det nya området tillsammans med denna fiskebåt? Då man tar båten från just Fort Pinta så har många ställt sig frågan om man kommer kunna åka dit som icke Star Rider. Om jag ska vara ärlig så tror jag verkligen inte på det, för varför skulle Star Stable lägga ner så mycket tid och pengar på ett såpass stort ställe för dem som inte bidrar med pengar till spelet. Jag tror nog att området kommer vara tillgängligt från lvl 12 och att man måste vara betalande Star Rider för att kunna komma dit.
Om vi kollar på områdets helland så känns det väldigt öde och mystiskt. Mycket tomt land med några runtstenar där och där, mycket övriga stenar och är det ett urträd som vi ser där i mitten av halvön?
Japp, ett urträd! Och vad brukar komma med urträd om inte huvuduppdrag! Ah, nu blir jag bara mer och mer tagg, men jag tror tyvärr nog att vi kommer få vänta några månader till på huvud uppdrag. Aja, vi får ju se fram emot Sydhovens Halvö istället!
Det finns några få byggnader utifrån videons perspektiv, vilket bara känns positivt så att det inte blir allt för öde. Frågan är om det kommer att finnas några NPC:er på denna halvö. Jag tror själv någon ynka eller om vi har tur ett flertal stycken men inte mer än det.
Hästar! Är det vildhästar jag ser? Och kommer man som på videon verkligen att kunna rida bredvid dem. Om det är sant så tror jag nog att jag drömmer. Mustanger har under ett lång tag varit den häst som jag mest har önskat komma till SSO, och att dem nu kommer med en ny funktion som vildhästar är otroligt. Något som vore ännu bättre är ju om vi också skulle kunna köpa våran egna mustang och springa med "flocken". Vi får se, vi får se.
Utöver allt som jag redan har tatt upp så är jag bara positivt överraskad och verkligen taggad på det nya området. Det ser lite öde ut men det är sådant jag gillar, när man får mycket plats att göra något eget roligt med. Jag själv älskar ju att planera och hålla events med min klubb så detta kommer att bli ett perfekt ställe för sådana som mig. Tagg!
Vad tycker ni angående det nya området och vad har ni för åsikter om Trailern och alla andra Sneakpeaks som vi har fått? Lämna gärna en kommentar!

Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Firefly Pointer