Graderna sjunker, regnet höjer!

En dålig titel men det var den bästa som jag kunde komma på med så kort varsel, hehe. Förlåt så mycket för så dålig uppdatering här på bloggen men under dom två senaste veckorna har skolan tagit helt i mig. Det är nu lite lugnare innan lovet så nästa vecka blir de topp uppdatering! Men nu till denna veckans onsdagsuppdatering, vi fick någo höstigare kläder i Gallerian. Jag tyckte om kläderna som kom överhuvudtaget men det var några plagg som tog tag i mitt hjärta.
Denna tröjan fick mitt hjärta att hoppa över ett slag. Den är så fantastisk fin! Mycket svår att matcha med men när jag såg den så var jag bara tvungen att köpa den, kollade inte ens på priset, hehe.
Denna coola skinjackan är otroligt fin. Vi har tidigare fått några skinjackor men om jag ska vara ärlig så gillar jag den här mest, den är stilren och har inte för mycket detaljer, vilket lätt kan förstöra jackan!
Och såklart fick vi matchande byxor till jackan, tyckte igentligen inte om dessa byxor men om jag ändå skulle visa jackan så kunde ni la få se byxorna också!
Denna klänningen är väldig speciell. Den har annorlunda färger och jag har aldrig någonsin sett en sådan här vacker höstklänning. Eller ska man ens kalla det klänning? Det liknar mer en kimono! Hur som helst en väldigt vacker höst detalj till sin gubbe nu i höstvädret!
 
Jag måste bara ge lite cred till Star Stable teamet! Kläderna, hästarna och utrustningen har blivit mycket mer detaljrik och mindre smetigare. Man ser att dom lägger ner mer tid på dom flesta kläder. Dom har även blivit bättre på att göra klar uppdateringen snabbare, dom sa under denna uppdateringen att det kunde ta lite längre tid än vanligt, ändå var dom klar vid 3. Förut var 3 tidigt ju! Star Stable förbättrar verkligen spelet och man märker det varje vecka!


Klicka här för att komma tillbaka till Startsidan!
Firefly Pointer