Islandshästen

Igår kom nog spelets mest efterlängtade häst, Islandshästen. Och med en helt ny gångart, Tölt. Jag blev kär första gången när jag fick se teasern, men när jag väl loggade in och fick se dom 'in Game' blev jag total förälskad. Den fina tölten är helt otrolig och hur dom rör sig överhuvudtaget. Dom påminde mig lite om Åsnor men det får mig inte att älska dom mindre, det blir nästan charmigare med en liten åsna än en Islandshäst.
Dem kostar 969 sc och ni finner dom i New Hillcrest byn. Vid det stallet som jag trodde var för spelare att lämna sina hästar men det verkar bli ett köpstall. Tänk hur många hästar som kommer få plats där, åh. Man måste vara lvl 16 för att kunna köpa dom och självklart kunna komma in i Epona. Hästen är köldtålig och har mycket styrka, därför anser jag den som en terränghäst.
Nu till den hästen som jag valde att köpa.
När jag först kollade på instagram och vad alla andra hade köpt för färg så var jag bombsäker på att det var fuxen som skulle följa med mig hem. Dock ändrades mina tankar helt när jag fick se dem tre skönheterna i spelet. Jag tyckte inte alls om fuxen och värst var nog mannen som såg ut som misslyckade extensions i en hel annan färg än orginalfärgen. Lite svårt att förklara men den var ingen höjdare enligt mig. 
Men när jag sedan kollade in denna mörkbruna häst blev jag helt förälskad. Precis som med min Morgan häst satt jag och skrek och blev överlycklig, stackars Mir på skype. Det var ingen tvekan denna hästen skulle flytta in i mitt hemstall. Något som jag då märkte var att det fanns nya namn, lite uddare men några småfina fanns det absolut. När jag såg namnet 'CoCo' som första började jag småskratta och hestigt leta efter 'Chanel' i andra spalten. Dock fanns inte Chanel och denna goding blev istället döpt till CoCoCaramel något liknanade. Men jag kallar honom Chanel såklart.
Förutom Islandshästen fick vi snö, ännu en uppdragskedja, kläder och Lucia tillbehör. Och dom två kommande uppdateringarna verkar vara helt sanslöst roliga, jag kan inte vänta mer. Vill ha allt, nu! Köpte ni någon Islanshäst? Isåfall vilken färg?

Kom ihåg mig!

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Firefly Pointer