The Star Stable Show #2 - Del 5

JAAA, mer uppdrag vilket betyder att jag börjar närma mig level 19!Hur bär jag mig åt?

Jag är ny på detta med design och bloggar överhuvudtaget. Trots att jag har spelat länge så har jag alltid lyckats hålla mig i bakgrunden och mer varit den som läser andras bloggar. När jag väl bestämde mig för att skapa en blogg så var detta med koder och design något som verkade omöjligt. Det har nästan gått ett år sedan jag kodade min första design och jag verkar inte bli bättre på det, haha. Nu har jag nämligen stått på ett problem med rundade kanter på bilderna. Om det finns någon liten själ där ute som kanske vet vad problemet är så får ni gärna lämna en kommentar. Eller om ni vet något, vad som helst om vad som helst om detta med koder, kommentera vad ni än tror kan vara felet.
 
Jag har lagt in den koden som man ska samt tagit borta alla andra filer som skulle kunna vara i vägen. Jag har googlat i timmar men hittar absolut ingenting om hur jag ska göra. Nu vänder jag mig till er, mitt sista hopp!
 Måste länka

Om du spelar på Air Star så har du nog inte missat allt ståhej som det var igår kväll. Jag har min åsikt om det hela och folk har andra åsikter om vad dem såg hända. Mitt i allt skrik och gap så såg jag dock en bild på ett intressant inlägg om detta med Hackning och Inloggsuppgifter. Jag gick in på denna blogg och kikade in inlägget, vilket jag också tycker att ni borde göra. Preach till Cassandra Watersmith som satt och skrev hela detta inlägget igår, länk hittar ni genom att klicka HÄR.
Jag håller fortfarande på att fixa med Designen och bilder till bloggen, just därför kan det se lite konstigt ut dem kommande dagarna. Mycket att göra nu när jag äntligen har lov!


Klicka här för att komma tillbaka till Startsidan!
Firefly Pointer