Äntligen!

Äntligen får vi veta mer om CHILL, GED och Old Hillcrest. Imorgon kommer nämligen en fortsättning på dem spännande uppdragen med Jupiter Peacebloom. Då jag just nu har Sportlov så kommer jag ha gott med tid att spela igenom uppdragen i lugn och ro. 
Kom just på att jag måste koda och redigera imorgon till en ny design här på bloggen, urgh. En Utrotningshotad Art

Just nu är SSO Bloggare en väldigt utrotningshotad art. Det finns väldigt få Bloggare kvar och dem dör sakta men säkert ut. Detta är något som jag och många andra vill ändra på, Esmeralda Silverforce skrev ett väldigt intressant inlägg om vad man skulle kunna göra för att få in SSO bloggare i communityt igen. (Länk till inlägget HÄR
 
Förslaget som många ger är att man kommenterar mera. Jag brukar alltid kommentera en blogg om jag känner att jag har en bra kommentar på tungan. Dock har jag lite svårt att hitta bloggar och känner själv bara till ca 5 st. Men när jag kollade runt bland kommentarerna hittade jag massor av intressanta bloggar som jag defenitivt kommer kolla in mera. Så nu ger jag er förslaget som Bloggare eller icke Bloggare att kommentera mera, är du ändå inne på en blogg och läser så skadar det ju inte att slänga in en kort kommentar, jag vet själv hur glad jag blir om jag loggar in och får se en ny kommentar. Man får en kick att fortsätta skriva inlägg och ta mer bilder. Jag menar, det är alltid härligt med respons och att se att någon verkligen läser det som man gör.
 
Så nu för jag vidare detta tips, Kommentera mera!Glad Alla Hjärtans Dag!

Jag hoppas att alla er som läser min blogg får en fantastisk dag med massor av kärlek, från en vän, en familjemedlem eller din käraste. Själv ska jag umgås med min underbara klubb och min Ben och Jerry, och om jag känner för det kanske gråta en tår, haha.


Klicka här för att komma tillbaka till Startsidan!
Firefly Pointer