Bloggar

Tänkte koka ihop ett litet inlägg som ni kommer finna i vänster menyn med länkar till olika bloggar. Era bloggar! Kommentera två, tre meningar om din blogg så kommer jag fixa ett inlägg när jag har fått ihop 5-10 bloggar. Hoppas bara att jag får in lite nu, hah. Förresten har ni kollat in Star Stables Nyhets sida, den nya launchern, veckans födelsedags uppdrag! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Gos bild på en gos onsdagStar Stable With Stacy

För några månader sedan kom Star Stable med en ny serie på deras Youtube Kanal vid namn 'Star Stabel With Stacy'. Stacy är en spelare som kommer ifrån sin egna Youtube Kanal. Där hon spelar in alla sorters videor, Star Stable, The walking death och lite annat roligt. Just nu finns det 15 videos som handlar om en ride trought av Star Stable Online. Dessa videor är riktigt roliga att kolla på även om man har nått upp till en höglevel och har bara onsdags uppdrag att göra. Men också väldigt bra för nya spelare eller såna som funderar på att börja spela. Jag tycker att ni borde kolla in dom 3 första och ge serien en chans om ni inte redan har kollat in den:Södra Skördebygden

Under den senaste veckan har vi fått massor av Sneak Peaks lite överallt. Först fick vi dessa bilder i förra veckans uppdatering:
 
När jag först såg dessa bilder så var jag bergssäker på att det var Jorvik city som kom då det set så centralt. Och om jag inte tar fel så ser jag en GED logga på datorskärmen. Men efter att ha sett sista videon av födelsedags videorna så fick vi ju veta vad för ställe som vi skulle få.
Nämligen SÖDRA SKÖRDEBYGDEN! Jag har alltid haft på känn att det var södra skördebygden och nu när jag vet helt säkert så är jag super glad. Dom säger i videon att vi kommer få det i höst men jag satsar mer på November. Jag är så taggad och här på bilden ser ni Fort Maria, ett vackert fort! Men nu är frågan vi har fått massor och imorgon är det uppdatering kan dom toppa det? ;)


Klicka här för att komma tillbaka till Startsidan!
Firefly Pointer