Graderna sjunker, regnet höjer!

En dålig titel men det var den bästa som jag kunde komma på med så kort varsel, hehe. Förlåt så mycket för så dålig uppdatering här på bloggen men under dom två senaste veckorna har skolan tagit helt i mig. Det är nu lite lugnare innan lovet så nästa vecka blir de topp uppdatering! Men nu till denna veckans onsdagsuppdatering, vi fick någo höstigare kläder i Gallerian. Jag tyckte om kläderna som kom överhuvudtaget men det var några plagg som tog tag i mitt hjärta.
Denna tröjan fick mitt hjärta att hoppa över ett slag. Den är så fantastisk fin! Mycket svår att matcha med men när jag såg den så var jag bara tvungen att köpa den, kollade inte ens på priset, hehe.
Denna coola skinjackan är otroligt fin. Vi har tidigare fått några skinjackor men om jag ska vara ärlig så gillar jag den här mest, den är stilren och har inte för mycket detaljer, vilket lätt kan förstöra jackan!
Och såklart fick vi matchande byxor till jackan, tyckte igentligen inte om dessa byxor men om jag ändå skulle visa jackan så kunde ni la få se byxorna också!
Denna klänningen är väldig speciell. Den har annorlunda färger och jag har aldrig någonsin sett en sådan här vacker höstklänning. Eller ska man ens kalla det klänning? Det liknar mer en kimono! Hur som helst en väldigt vacker höst detalj till sin gubbe nu i höstvädret!
 
Jag måste bara ge lite cred till Star Stable teamet! Kläderna, hästarna och utrustningen har blivit mycket mer detaljrik och mindre smetigare. Man ser att dom lägger ner mer tid på dom flesta kläder. Dom har även blivit bättre på att göra klar uppdateringen snabbare, dom sa under denna uppdateringen att det kunde ta lite längre tid än vanligt, ändå var dom klar vid 3. Förut var 3 tidigt ju! Star Stable förbättrar verkligen spelet och man märker det varje vecka!Sagolik Launcher

Onsdag idag och som vanligt står det Onsdagsuppdatering med stora bokstäver i kalendern! Vi fick det gamla vanliga, det vill säga kläder och utrustning till våra spelgubbar. Vi fick även ett långt (oh nej) uppdrag på två dagar, vad jag vet nu. Då det är ett uppdrag som slingrar sig över två dagar är jag inte riktigt klar med det ännu så mer om det kommer ni finna imorgon. Men nu till den saken som jag har önskat mest! Den nya launchern är äntligen här! Mina åsikter är bara positiva och allt ser toppen bra ut, något som jag dock var säker på att vi skulle få var en 'Kom ihåg mig som inloggad' knapp. Då mitt lösenord är lite av det längre slaget så skulle det vara mycket användbart för mig. Men, men det kommer helt enkelt inte och det finns inget mer man kan göra åt det. Men nu till dom nya bilderna på den fantastiska launchern! 
Åh! Det är så mer vackert och livligt på launchern, kommer nu mera älska att logga in! I samband med detta så stänger dom helt ner spel genom webben. Det vill säga att launchern är det enda sättet som man numera kan spela på! För mig är det helt okej då jag alltid har spelat på launchern. Och en till sak som jag tror att många blir glada över, så fort man loggar in första gången med den nya launchern får man hela 200 SC! Så logga nu in och kolla på den nya launchern, dom fantastiska kläderna eller hjälp Mandy som vi får möta i veckans uppdrag!Vart gömmer du dig?

Söndagar och Måndagar är alltid mina stressiga dagar, ganska tråkigt då jag försöker få upp så mycket inlägg som möjligt men vad ska man göra. Jag kan ju inte gäva ner mig i SSO på hel tid, lite plats åt IRL grejer får vi ha. Hur som helst så kom jag precis hem från allt stohej och började på en gång leta efter ett gammalt, gammalt spel som min syster fick från Pollux klubben för många år sedan. Nämligen Höstryttaren, jag hittar det ingenstans men ska fortsätta att leta så förhoppningsvis får ni se några bilder från det spelet imorgon. Så länge får ni nöja er med denna!
 


Klicka här för att komma tillbaka till Startsidan!
Firefly Pointer